Седмичен update – Mademoiselle Aïa

Седмичен update

Posted on

Започвам с това, че Goop имат страхотен playlist с песни за всякакъв повод в Spotify. Правя си кафе, обличам се официално, защото така зная, че няма шанс да се върна обратно в леглото, отварям лаптопа, пускам си един от playlist-ите за настроение и започвам работа.

Няма как да не споделя, че Малкълм Гладуел има нова книга и още повече, когато се случи да я пише до мен в Ню Йорк. Няма да ви разказвам отново историята, защото рискувам да стана досадна, но най-забавното е, че книгата се казва Talking to Strangers … надявам се , че аз съм един от тези strangers. А вие ако не сте чели предишните му книги поправете грешката си и започнете с “Изключителните”.

Cable girls е испански сериал и е толкова зарибяващ, че ще ви се прииска да се затворите вкъщи с кутия шоколадов сладолед и да не излизате, докато не изгледате всички 4 сезона. В един момент латино драмата идва малко в повече, но Martiño Rivas компенсира с красотата си.

Григор Димитров не успя да спечели US Open, но успя да си спечели място до Ана Уинтър и това само по себе си е успех. Аз съм далеч от приятелство с нея или него, но пък от последното ми пътуване до NY си взех шапка идиотка от Ralph Lauren и официалната им колекция за турнира, и ще си я нося като утешителна награда. :Д

Едва ли е голяма новина, че Xenia Adonts си подстрига бретон, но на мен ми подейства, като глътка свеж въздух по време на New York Fashion Week. На косъм съм да я последвам и да се подстрижа и аз. Вие какво мислите?

For the love of double-denim! Леандра от Man Repeller винаги е била вдъхновение за мен и е момиче не само със стил, но и с мозък. Тази седмица на фокус е този outfit, давайки ни зелена светлина, че отново може да носим деним с деним. :Д

  • Share

0 Comments

Leave a comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.