5 неща, които да направиш този Св. Валентин – Mademoiselle Aïa

5 неща, които да направиш този Св. Валентин

Posted on

Хорхе Луис Борхес e казал:

“С времето човек се научава да посади своя собствена градина. И да украси своята собствена душа, вместо да чака някой да му донесе цветя.”

Този Св. Валентин те предизвиквам да запомниш тези думи и с усмивка да направиш тези 5 неща за теб с любов! <3

Вземи си книга! Стига този инстаграм и този безкраен скрол. Подари си една хубава книга, може да е чиклит, може да е последната на Малкъм Гладуел, Мишел Обама – Моята история, каквото душата ти иска, но да е книга. 

Създай си уют! Това със свещите е много изтъркано, знам, но пък на мен ми доставят наслада и щастие за сетивата, а след това използвам чашките им за четки за грим, бижута, химикалки и въобще всичко. 

Подари си наслада! Не знам за вас, но аз имам една страст – шоколад и кафе. Не мога да си представя сутрините ми без чаша кафе, а следобедите то е съпроводено с любимите ми шоколадови бонбони Lindor на Lindt. Като единствен техен минус е, че никога не ми стига само един! 

Мисли в розово! Дълго време подценявах розовата вода, но сега не минава вечер без да почистя лицето си с нея. Освен, че е благодатно за кожата ми е такова и за душата – носи ми топъл спомен за баба и как на нощното й шкафче винаги имаше мускалче с аромат на българска роза. 

Време за теб! Билет за кино, билет за театър, запиши се на курс, въобще каквото душата ти иска … и не е задължително да имаш плюс едно. Аз лично обичам компанията си и често прекарвам време сама. Пазарувам, пия кафе, разхождам се по улиците, гледам филм и така се прибирам със заредена и щастлива душа. 

  • Share

2 Comments

  1. Magdalena says:

    Стрхотен пост 🥰

    1. asimeonova says:

      Благодаря ти, Маги <3

Leave a comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.