Всичко, което трябва да знае една mademoiselle за тенденции 2020 // part 1 – Mademoiselle Aïa

Всичко, което трябва да знае една mademoiselle за тенденции 2020 // part 1

Posted on

Все още не се знае, дали ще имаме лято, каквото сме свикнали да имаме, но едно е сигурно – никой не може да ни отнеме любовта към модата и това да изглеждаме добре, независимо дали ще сме вкъщи или навън. 🙂 Подготвила съм ви кратък наръчник за няколко must-haves и при интерес обещавам да го допълня, а вие разбира се можете да се включите с идеи в коментарите, и да го направим заедно!

Жилетките

Всички сме гледали Friends и няма как да не си спомним за любовта на Моника и Рейчъл към този тип жилетки. Сега те са отново актуални и ги носим с любимите си джинси и с бял класически рипсен топ.

Клиновете

Има много противоречиви мнения за така наречените Cycling Tights и за жалост не всички сме Принцеса Даяна, но при правилната горна дреха – пуловер, студентско худи или блейзър с тениска, можем да си позволим да ги носим извън тенис корта и без да се притесняваме, че ще покажем повече от необходимото.

Наметнатите блузи

Спомняте ли си как, като малки майките ни връзваха връхните ни блузи на врата, може и да е била само моята, но това е един от трендовете това лято и аз смятам да го последвам, заради добрите стари времена, а е и практичен за прохладните летни вечери.

Студентското худи

Отдавна не е запазено само за възпитаниците на американските университети и училищната скамейка, а смело навлиза и в уличната мода. Гарантирам, че няма нищо по-удобно от него и можете да го съчетавате с всичко – в момента е тренд номер едно от Ню Йорк до LA.

Хавлиените чорапи

Тези чорапи не са за всеки вкус и стил, но ако на вас ви допадат може да ги включите към задължителните неща за това лято. Аз ги нося дори с чехъл, но това е за по-смелите.

Short Suits и спортните шорти

Този тип шорти започнаха да се налагат още миналото лято и това вече са истински must-have. Можете да ги съчетаете с някои от гореизброените неща или пък с чехъл на ток. Изборът е ваш.

Square-Toed Heels

Знам, че за много от вас тези обувки са бабешки, но на мен са ми много Кари Брадшоу и ги обожавам. Последно си взех такъв модел от Mango и за съжаление още не съм ги обувала, но си обешавам, че при първа възможност ще ги разходя до West Village и за чаша изстудено розе. 😉

Халките

Знаете колко много обичам обици тип халка и вече няколко сезона не ги свалям! Само надграждам с нови модели и тези от Mejuri в момента са ми любими. Тук важното е да се спрем на малък или среден модел, защото рискуваме да изглеждаме прекалено tacky.

pics: Pinterest

 • Share

4 Comments

 1. Рая says:

  Здрасти, полезно четиво. Все пак конструктивният ми коментар е да влизаш в повече детайл, не само да набелязваш с по една дума – клин, халки и тн. Разгледах именно защото не съм в час с трендовете, но сега имам нужда да разгледам още на други места 😉

  1. asimeonova says:

   Това е много полезен коментар. благодаря ти. Пишейки го не се замислих върху това, но втората част е ще по-подробна. Успя ли да си харесаш нещо и да се вдъхновиш?

 2. Симона says:

  Здравей Ая,
  Какво мислиш за сатенен топ върху бял t-shirt?Въобще модерно ли е или е отживелица?

  1. asimeonova says:

   Здравей, аз не бих го сложила и не защото е тренд или не, а защото на мен не би ми стояло добре. И няма значение нещо колко модерно или не е, важното е да го съобразим с нас и това какъв стил имаме. 🙂 Но по-скоро е отживелица и бих сложила тениска върху сатенена рокл тип топ.

Leave a comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.