Steam and Go – Mademoiselle Aïa

Steam and Go

Posted on

Когато си с дух на номад и професия стюардеса е много важно да носиш само най-необходимото в куфара си. Аз лично много държа да съм с чисти и добре изгладени дрехи.
thumbnail_image-28-04-16-15-20-2

Много от хотелите, в които отсядам предлагат ютия в стаята или пък услугата да се погрижат за така досадното за много хора гладене. Освен, че отнема време, струва и не малко пари. Когато роклята ми от “Zara” струва не повече от 30 евро не ми се иска да давам и толкова пари за едно гладене. Освен това, никога не мога да бъда сигурна дали ще ми я върнат без щети.

thumbnail_image-28-04-16-15-20

Затова намерих ефикасно решение с Philips Steam and Go, който е винаги с мен на път. Заема място, точно колкото едни обувки, лек и удобен за ползване, премахва гънките, глади без проблем скъпите и финни материи. А най-готиното е, че не е необходимо да перете дрехите си след всяко едно обличане, защото силната пара неутрализира телесните аромати и миризмите на цигари и храна.

С модерния си лек дизайн е перфектен за всеки един модерен пътешественик.

Вие как се грижите за дрехите си?

Love,

Алиска

3 Comments

 1. Sonq says:

  Все още си твърде далеч от званието “професия стюардеса”, мила моя:))) Защото това е звание, а и призвание.
  Два-три полета или две-три години в полет не правят някого стюардеса:)))
  А и от това , което прочетох за подарения ти от някой заблуден пиар филипс пара не съм сигурна, че ще се задържиш в тази професия, защото в нея определено не харесват момичетата, които идват на работа омачкани или не добре огладени – а такива джаджи като филипс пара не могат да огладят дрехите така, както трябва да бъдат огладени дрехите на една стюардеса.
  Чао, чао, сладурке и единственото което мога да ти пожелая ако решиш да упорстваш в тази професия макар, че като те гледам си лигла и едва ли ще издържиш, е броят на кацанията ти да е равен на броят на излитанията – това е най-доброто и най-луксозното пожелание.

  1. Alice Simeonova says:

   Здравейте,
   Преди всичко ви благодаря, че сте отделили време, за да напишете този коментар и ви пожелавам само хубави и позитивни мисли. Ая

 2. veronikamalibu says:

  Много интересна статия 🙂 успех

Leave a comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.