My Beauty Essentials – Mademoiselle Aïa

My Beauty Essentials

Posted on

Не мога да кажа, че съм гуру в гримирането, но обожавам гримове и с времето ставам все по-добра. Реших, че ще е готино да споделя кои са гримовете, които използвам напоследък или по-скоро кои са моите beauty essentials.

Разбира се, всичко зависи от настроението ми и времето с което разполагам.

Днес ви представям моите топ 5, когато става дума за ежедневен  грим:

 • За основа използам Giorgio Armani Maestro. Изключително впечетлена съм от леката му и лесна текстура за нанасяне … а най-хубавото е, че няма ефект “маска” на лицето.  Изглажда тена, скрива леките несъвършенства по кожата и стои много естествено. Какво повече може да искаме от един фон дьо тен.

p.s. Ако имате затруднение с това кой цвят да изберете ви препоръчвам да се консултирате със специалист.

 • Почти никога не излизам без Yves Saint Laurent Touche Eclat коректор. Успява да скрие всички малки несъвършенства и да придаде здрав и отпочинал вид на лицето. Особено, когато сме прекалили с кафето и неспането!!! Интересен факт е, че на всеки 10 секунди някой някъде по света се сдобива с тази магическа “писалка”. Можете да го използвате и като коректор, и като хайлайтър.
 • Този руж си го купих преди няколко месеца от Sephora в Монако, въпреки че консултантите ме посъветваха, че не е подходящ за зимата. Нанасянето става много лесно с помощта на така наречения “cushion”. Минете с четчицата по скулите и нагоре към слепоочията, а след това разснесете и към краищата на лицето. Придава естествена руменина и сиание на лицето. Обожавам го, а най-хубаво е, че е супер компактен и винаги можете да му намерите място в чантата си.
 • Спиралата е Eccentrico от Giorgio Armani BeautyСлагам съвсем малко, колкото да подчертая очите.  Един слой е напълно достатъчен за през деня, два за през нощта.
 • Истината е, че не използвам само един парфюм и всеки ден съм с различен в зависимост от настроението ми, но BLACK OPIUM YSL е за дните, когато ми се иска да мириша на нещо сладко и примамливо. 😉

Ако имате въпроси аз съм винаги насреща!

Това е само малка част от гримовете, които използвам и другата седмица ще ви представя фаворитите ми за night out.

3 Comments

 1. the Beauty in my Life says:

  Оххх, ще взема да я взема тази писалка най-сетне и да ми мирне главата! 😀 Чудесен пост, ще се радвам да видя и другите любимци 🙂

 2. Petya says:

  Ружът на Sephora е страхотен!

  1. Alice Simeonova says:

   Дааа, любим!

Leave a comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.