Make a wish – it’s black Friday! – Mademoiselle Aïa

Make a wish – it’s black Friday!

Posted on

Настъпи и този момент от годината, когато можем да пазаруваме без да се чувстваме гузно, че го правим. Направих си кафе, свалих си приложението на Fashiondays и си направих wishlist с нещата, които искам да притежавам. Миналата година бях неподготвена и не успях да си купя всичко, което си бях харесала, но тази няма да ми се изплъзнат. Освен това сега всеки, който добави продукти в своя списък с любими между 20 и 22 ноември ще участва в игра за спечелването на ваучер на стойност 500 лв. 

Ще споделя някои от нещата, които си харесах и с нетърпение очаквам да видя, кои са ексклузивните брандове за тазгодишният Black Friday!

Парка Trespass, сако Haily’s и джинси Only. Останалите ще ги споделя след това, защото не искам да ми ги вземете! 😛 Шегувам се, още съм в процес на избиране!

Няколко съвета за тези, които ще пазаруват за първи път: 

  • Предварително си свалете приложението на Fashiondays.
  • Направете си регистрация. Става много лесно и бързо, можете да се регистрирате и чрез профила си във Facebook.
  • Въведете си адрес (мястото, на което искате да получите пратката си).
  • Внимателно гледайте размери, цветове, материи и т.н.
  • Не забравяйте да си ги добавите в wishlist-а си, за да можете в часа на стартирането на кампанията да си ги купите без да губите време.

Няколко неща, които е добре да знаете:

  • Кампанията стартира първо на мобилното приложение – след 20:00 в четвъртък, 23 ноември. Няколко часа по късно и на десктоп версията, и ще продължи до края на уикенда.
  • Доставката е безплатна за поръчки над 65 лв. и връщането е безплатно в рамките на 30 дни.

Това е от мен, ако имате други въпроси или пък сте си харесали нещо и искате да споделите, можете да ми пишете тук, като коментар или на email!

*В партньорство с  Fashiondays.

 

 

 

0 Comments

Leave a comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.